Kazım ŞIK - Okul Müdürü

1976 yılında Elazığ´ın Baskil ilçesinde doğmuştur.  İlköğretimini doğduğu ilçe olan Baskil´de  bitirdikten sonra  Lise Eğitimini Malatya Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde tamamlamıştır. Lisansı öğretimini 1996-2000 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır.. İlk görevine Gaziantep´te başlayan Kazım ŞIK; yine Gaziantep´in farklı okullarında  17 yıl boyunca öğretmenlik , Müdür yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2015-2018 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlama Ekonomisi Alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 2018 yılında ilimize  atanan Kazım ŞIK, bir yıl Matematik öğretmenliği yaptıktan sonra 15 Ekim 2019 da okulumuzdaki görevine başlamıştır.