İzollu Ortaokulu

Vizyon: Sürekli gelişmeyi sağlamak için TKY felsefesini benimsemeyi, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik düşünceye sahip,insan haklarına saygılı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendini ifade eden,kendine güvenen,bilinçli,nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi,tüm personelimizi okulumuzda çalışmaktan,tüm öğrencilerimizi okulumuzda eğitim- öğretim görmekten memnun etmeyi kendimize görev kabul ediyoruz.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları ışığında paylaşımcı yönetim ve sürekli gelişim anlayışıyla, paydaşlarının beklentilerine cevap veren, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden;özgün,etkili ve nitelikli okul olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:

WEB - https://izolluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - MAHMUT DURSUN MAHALLESİ KALE/MALATYA

Adres - MAHMUT DURSUN MAHALLESİ KALE/MALATYA

Ulaşım Malatya Belediyesi Otobüsleri, Kale Minibüsleri, Elazığ Malatya Arası Hatlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 40